Kosten vloerisolatie

De kosten voor het aanbrengen van vloerisolatie, dienen eigenlijk als een investering te worden beschouwd. Door uw vloer te isoleren, zorgt u ervoor dat de energiekosten zullen dalen. Na een periode van ongeveer 3½ zult u de kosten voor vloerisolatie in het geheel hebben terugverdiend, waarna u volledig kunt profiteren van de lagere energiekosten. Ons bedrijf hanteert zeer lage kosten voor het aanbrengen van vloerisolatie. U kunt zich via deze site laten voorlichten over onze diensten.

Profiteer van lage kosten voor vloerisolatie en van subsidies

Naast de lage kosten voor vloerisolatie die wij berekenen, kunt u gebruik maken van subsidies van de overheid. Omdat een goede isolatie leidt tot minder uitstoot van Co2, wil de overheid het isoleren van huizen stimuleren door subsidie te geven. Op die manier kunt u de kosten voor vloerisolatie naar beneden brengen. Ook het lage BTW tarief op arbeidsloon zorgt voor lagere kosten voor vloerisolatie, indien wij de werkzaamheden uitvoeren. Een vloer isoleren is mogelijk op de vloer, wat voornamelijk bij nieuwbouw en renovatie wordt toegepast, maar ook onder de vloer. Hierbij wordt aan de onderzijde isolatiemateriaal tegen het beton gespoten.

Contact

Het is mogelijk om meer informatie over ons bedrijf te verkrijgen door de andere pagina’s op deze site te bezoeken. Wilt u echter weten wat de kosten voor vloerisolatie zijn, dan vragen wij om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 0492 – 36 47 83 of een mail sturen naar info@isolatie.com. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over onze diensten en kunnen ook aangeven wat de kosten voor vloerisolatie zullen zijn. Onze producten zijn gecertificeerd bij het Bouwcentrum en IKOB-BKB (Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen - BV Kwaliteitsverklaringen Bouw).


Interessant?