Isolatiewaarde

De isolatiewaarde van een huis geeft aan in welke mate de warmte in uw huis wordt vastgehouden. Als u woont in een huis dat ouder is dan 1980, heeft u kans dat de isolatiewaarde van uw huis laag is. Een lage isolatiewaarde geeft aan dat veel warmte die door u geproduceerd wordt, direct uw woning verlaat. Dat is niet goed voor het milieu, omdat de uitstoot van Co2 hoog blijft, maar het is ook slecht voor uw portemonnee. Een deel van de energiekosten vervliegt zonder dat u er van kunt profiteren.

Een hoge isolatiewaarde is eenvoudig te realiseren

Via deze website kunt u zich laten informeren over de diensten van ons bedrijf. Door het laten aanbrengen van isolatie onder uw dak of vloer of in uw spouwmuur, kunt u ervoor zorgen dat de isolatiewaarde van uw huis enorm stijgt. Een hogere isolatiewaarde betekent een verhoging van het wooncomfort in uw huis en een verlaging van de energiekosten. Daarnaast zorgt een hoge isolatiewaarde ook voor een vermindering van Co2 uitstoot, waardoor u een bijdrage levert aan een beter milieu.

Contact

Mocht u willen weten wat de huidige isolatiewaarde van uw huis is en hoe u die isolatiewaarde kunt verhogen, dan kunt u een afspraak maken met één van de medewerkers van ons bedrijf. Dat is mogelijk indien u belt naar 0492 – 36 47 83 of een mail stuurt naar info@isolatie.com. Als u meer algemene informatie over isolatiewaarde wilt ontvangen, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze site. Wij maken uitsluiten gebruik van materialen gecertificeerd bij het Bouwcentrum en IKOB-BKB (Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen - BV Kwaliteitsverklaringen Bouw).


Interessant?