Isolatie vloeren

De isolatie van vloeren kan om meerdere redenen zeer interessant zijn. Zo zorgt een goede isolatie van vloeren ervoor dat uw kosten voor energie zullen dalen. De warmte verlaat uw huis dan niet meer via de vloer. Een bijkomend voordeel van isolatie van vloeren is dat u geen last meer zult hebben van vocht. Dat is handig als u een houten vloer heeft, maar ook bij betonnen vloeren is het goed om deze vochtvrij te houden. Een vloer isoleren is mogelijk op de vloer, wat voornamelijk bij nieuwbouw en renovatie wordt toegepast, maar ook onder de vloer. Hierbij wordt aan de onderzijde isolatiemateriaal tegen het beton gespoten.

De isolatie van vloeren gebeurt vanuit de kruipruimte

Indien u kiest voor de isolatie van uw vloeren, zult u hier tijdens de werkzaamheden geen last van hebben. De isolatie voor de vloeren wordt onder de vloer aangebracht, vanuit de kruipruimte. Omdat de kosten voor energie zullen dalen na het aanbrengen van isolatie van vloeren, zult u de investering binnen een aantal jaren terugverdiend hebben. Daarnaast zorgt een goede isolatie voor een verhoging van het wooncomfort in uw huis.

Contact

Als bedrijf hebben wij veel ervaring in het aanbrengen van een goede isolatie voor vloeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en technieken. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen aangeven wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van isolatie van vloeren, als u belt naar 0492 – 36 47 83 of als u een mail stuurt naar info@isolatie.com.


Interessant?