Isolatie houten vloer

De isolatie van een houten vloer zorgt voor een beter beheersbaar binnenklimaat en zal de levensduur van de vloer aanmerkelijk verlengen. Een goed geïsoleerde vloer zorgt ervoor dat de warmte uw huis niet snel verlaat. Daarnaast draagt de isolatie van een houten vloer bij aan het droog houden van een vloer. Indien een houten vloer vochtig wordt, is de kans op houtrot vele malen groter. De isolatie van een houten vloer voorkomt dat.

De isolatie van een houten vloer kan snel en zonder problemen

Indien wij de isolatie van uw houten vloer uitvoeren, zult u hier geen problemen van ondervinden. Wat u wel direct merkt is de afnamen van de energiekosten. Het aanbrengen van een isolatie onder een houten vloer wordt binnen 3½ jaar terugverdiend. Daarnaast zult u door de isolatie van uw houten vloer minder kosten hebben en zal de prijs van uw huis in waarde toenemen. Genoeg rededen om het aanbrengen van een isolatie te overwegen.

Contact

Als u gebruik maak van onze diensten en u laat ons de isolatie van uw houten vloer aanbrengen, profiteert u van een garantie van 10 jaar. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over onze diensten, dan kunt u een mail sturen naar info@isolatie.nl. Het is ook mogelijk om te bellen naar 0492 – 36 47 83. Wij informeren u graag uitvoerig over de mogelijkheden van het aanbrengen van isolatie onder uw houten vloer. Maak gebruik van een gratis Isolatie advies gesprek.


Interessant?